Yhdistys

Hallitus

Toimintasuunnitelma

Säännöt

Liity jäseneksi

Myyntituotteet

 

Hallitus

Rex-kissa ystävät ry:n hallitus ja toimihenkilöt vuonna 2023

Puheenjohtaja, jäsenrekisteri ja kotisivut
Heli Tepponen
info (at) rexkissat.fi
htepponen (at )gmail.com
045-6784532

Olen Heli Tepponen ja yksi Rex-kissa ystävät ryn:perustajajäsenistä.

Rotuna on cornish rex vuodesta 1996. Kasvattajanimi Piupaws (Fife) vuodesta 1999 on yhdessä siskoni Katja Kinnusen kanssa. Olen toiminut monissa luottamustehtävissä kissaharrastuksen parissa yli 20 vuoden ajan. Cornish rexien Fife Breed Counsilin jäsen olen ollut alusta alkaen vuodesta 2003.

 

rexit

Sihteeri
Katja Kinnunen
katja (at) piupaws.net

Katja Kinnunen ja yksi yhdistyksen perustajajäsenistä.

Rotuna cornish rex ja kasvattajanimi Piupaws (Fife) yhdessä siskoni Heli Tepposen kanssa. Olen ollut yli 20 vuotta eri yhdistysten hommissa mm. Keski-Suomen Kissayhdistyksen sihteeri, hallituksen jäsen, ruusukesihteeri ja näyttelysihteeri. Turun Rotukissayhdistyksen hallituksen jäsen, ruusukesihteeri ja näyttelysihteeri. Olen usein töissä eri yhdistysten näyttelyn sihteeristöissä ja muutenkin erittäin aktiivinen näyttelyissä kävijä yli 500 näyttelyn kokemuksella. Olen ollut myös Suomen Kissaliiton rotutoimikunnan jäsen, kurinpitotoimikunnan puheenjohtaja ja näyttelytoimikunnan sihteeri. Asun Espoossa kissalauman kanssa ja toimin Suomen Kissaliiton rotukirjaajana.

rexit

Rahastonhoitaja
Mia Tuomivirta
mia.tuomivirta (at) gmail.com

Mia Tuomivirta, yhdistyksen rahastonhoitaja ja yksi yhdistyksen perustajajäsenistä.

Rotunani on Cornish rex. Olen käynyt kasvattajakurssin 2014 ja minulla on oma kasvattajanimi vaikka aktiivista kasvatusta ei vielä ole ollut. Olen toiminut näyttelyissä sihteeristössä ja assistenttina useamman kerran ja näyttelyissä tulee käytyä ahkerasti. Olen Uudenmaan rotukissa yhdistyksen hallituksen jäsen sekä rahastonhoitaja. Vuodesta 2020 olen Suomen Kissaliiton rahastonhoitaja. Kotonani on 4 cornish rexiä.
 

rexit

Selkirk rex rotuneuvoja, hallituksen jäsen
Nea Meriläinen
zixies_ (at) hotmail.com
puh 0407758424

Hei. Olen Nea Meriläinen ja olin 2019 ensimmäistä kautta Rex-kissa ystävien hallituksessa. Cornareihin ihastuin jo 90-luvun alussa  ja niitä löytyy kotoota neljä. Uusi suuri ihastus on Selkirk Rex joiden kasvatusta aloittelen nimellä Be-Curly. Jokaisella Cornarilla on oma Selkirk lämmittäjänä. Vastailen mielellään kysymyksiin Selkirk rexeistä, jos niissä jokin askarruttaa.

rexit

Hallituksen jäsen
Kaisa Kekola

rexit

Hallituksen jäsen
Rosa Nyman

rexit

Hallituksen jäsen ja Rex-kissa ystävät ry jäsenlehden toimitus
Leena Taavitsainen

taavits.leena (at) gmail.com

rexit

Hallituksen varajäsen
Annu Valonen
amvalonen (at) gmail.com

Olen pk seudulla asuva Cornish Rex  kasvattaja jota kiinnostaa myös näyttelyt. Tavoitteenani on kasvattaa hyväluonteisia, terveitä ja rotumääritelmät täyttäviä kissoja, jotka tuovat iloa elämään. 
Yhä uudelleen sydäntäni lämmittää se, miten yllättyneitä ihmiset ovat Cornish rexejen  ihmisrakkaudesta ja läheisyyden kaipuusta. Monilla on yhä vallalla sellainen käsitys kaikista kissoista, että ne ovat etäisen majesteettisia ja välittävät ihmisistä vain ruoka-automaattina. Hämmästys on suuri kun he huomaavat miten cornarit kiintyvät ihmisiin ja osoittavat rakkauttaan ylenpalttisesti ja varauksetta. 

rexit

Hallituksen varajäsen
Irma Hausen
hausenirma33 (at) gmail.com

rexit

Kotisivuja päivittää Heli Tepponen
info (at) rexkissat.fi